Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, despre faptul că măsurile din pachetul pentru sprijinul populaţiei au fost prezentate mai mult de cei de la PSD, că social-democraţii au lucrat la cele mai multe din aceste măsuri, dar că ele au fost ”propuse de miniştri, în interministeriale şi convenite cu prim-ministrul Nicolae Ciucă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Discutăm aceste măsuri, de obicei le-am discutat, Este evident faptul că PSD a lucrat la cele mai multe dintre măsuri, despre ce vorbim?”, a spus Ciolacu, comentând informaţiile că liberalii sunt nemulţumiţi că aceste măsuri au fost prezentate doar de cei de la PSD.

Preşedintele PSD a precizat că a avut o comunicare bună cu premierul Nicolae Ciucă şi are în continuare.

”Astăzi am vorbit deja de două ori si ne-am bifat şi agenda şi discuţiile privind anumite întâlniri externe pe care le-am avut şi eu şi premierul. Momentan, funcţionează”, a spus el.

Întrebat dacă va funcţiona coaliţia cu Nicolae Ciucă preşedinte al PNL, Marcel Ciolacu a spus: ”Important este să avem şi un Guvern şi o coaliţie oficientă, ţinând cont de perioada prin care trecem”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a mai afirmat că nu vrea să îi răspundă ”domnului Cîţu sau altor persoane care vorbesc pe la congres pe holuri”, referitor la afirmaţia fostului preşedinte PNL că el nu a văzut aceste măsuri prezentate”.

”Există măsuri propuse de miniştri, în interministeriale şi convenite cu prim-ministrul. La fel am procedat şi eu, în momentul în care am conturat anumite măsuri, le-am discutat cu primul ministru”, a mai arătat Marcel Ciolacu, arătând că ”pentru prima dată când se vine cu măsuri pe zona economică, ţintuite pe domenii, agricultură, construcţii, etc.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.