Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, joi, că partidul trebuie să depună o moţiune de cenzură, iar în următoarea sesiune legislativă PNL trebuie să plece de la guvernare. "Românii au fost păcăliţi că vor vota şi vor alege o mireasă neprihănită şi s-au ales cu altceva”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a declarat, în discursul ţinut după ce a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, că partidul are obligaţia de a depune o moţiune de cenzură şi de a face tot ce-i stă în putinţă pentru a înlătura PNL de la guvernare.

"E de datoria noastră să depunem o moţiune de cenzură, să discutăm cu toate forţele politice care au început şi ele să-şi dea seama de această guvernare şi de greşeala de a vota acest partid minoritar, să discutăm cu ei, să-i lamurim şi să dăm jos acest guvern. Nu ne e frică de niciun fel de alegeri. Vor avea o mare surpriză. Vom crea o mare majoritate. Sunt mici şi mincinoşi. În următoarea sesiune trebuie să plece de la guvernare", a spus Ciolacu.

"Românii au fost păcăliţi că vor vota şi vor alege o mireasă neprihănită şi s-au ales cu altceva”, a mai spus Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul social democrat a adăugat că PNL nu a majorat pensia minima ”din răzbunare”.

"Avem un guvern haotic. Au avut nu mai puţin de 2 miliarde de atacuri pe Facebook, pe presă, timp de trei ani şi jumătate, asta aşa ca să înţelegem dimensiunea atacului asupra PSD. Au vrut guvernarea, au obţinut guvernarea printr-o conjunctură politică, democratică, în Parlament, dar prin anumite jocuri. Acum în loc să se ocupe de guvernare încearcă să distrugă sau să plătească poliţele indiferent de persoanele implicate, categorii sociale şi orice altceva. Acest guvern din răzbunare nu a dorit să mărească pensiile bunicilor noştri, e vorba de o sumă ridicolă, de mărirea pensiei minime de la 704 la 765 lei, era un efort bugetar de 300 de milioane. Din răzbunare nu au vrut să facă asta”, a mai spus Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.