Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că va discuta cu premierul Ciucă şi membrii Guvernului pentru a găsi o soluţie de sprijin financiar pentru reprezentanţii fabricii româneşti Taparo şi cele 1.300 de familii ale angajaţilor de acolo, după incendiul de miercuri la acea fabrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Una dintre cele mai mari fabrici româneşti din nordul ţării, Taparo, a fost cuprinsă ieri de un incendiu devastator, care a provocat pagube materiale majore! Sunt alături de antreprenorii români de la Taparo şi îi asigur că nu sunt singuri în faţa acestei dure încercări. Anul trecut am vizitat fabrica din Târgu Lăpuş, unde lucrează peste 1.300 de angajaţi. Am vorbit cu oamenii, ştiu cât de importantă este această fabrică nu doar pentru întreaga comunitate locală, ci şi pentru sistemul nostru sanitar, fiind vorba de un mare producător de echipamente medicale de protecţie”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a mai spus că îi asigură „pe reprezentanţii Taparo, precum şi pe cele 1.300 de familii care depind de această investiţie, că va discuta cu premierul şi cu membrii Guvernului pentru a găsi cele mai rapide forme de sprijin financiar.
 
„Totodată, în zilele următoare mă voi întâlni cu reprezentanţii companiei, deoarece sprijinul pentru firmele româneşti trebuie demonstrat prin fapte, nu doar prin vorbe. Suntem la guvernare ca să susţinem economia şi producătorii români mai ales când se confruntă cu momente grele: să le redăm tuturor speranţa că împreună vom depăşi toate dificultăţile şi vom dezvolta România!”, a conchis Ciolacu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.