Marcel Ciolacu a precizat că nu comentează trimiterea în judecată a edilului sectorului 1 Clotilde Armand, pentru că „e o doamnă”, în primul rând. „Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident”, a completat liderul PSD, care a adăugat că nu a avut niciodată covrigărie, referindu-se la mesajul lui Armand pentru el în care i-a spus că îl va trimite la covrigărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu comentez, e o doamnă, în primul rând. Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident. Să iei bani ca şi primar, din fonduri europene, n-am mai auzit până la doamna Clotilde”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, într-o conferinţă de presă susţinută după întâlnirea cu oamenii de afaceri din judeţul Timiş.

Întrebat dacă a fost o greşeală nominalizarea lui Cătălin Cîrstoiu în poziţia de candidat comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Ciolacu a răspuns: „Nu, categoric nu. Un lucru apărea în cifre şi alt lucru a fost realitatea”.

„N-am furat niciunul dintre noi. Văd că cei care fură mă trimit pe mine la covrigărie. N-am avut covrigărie niciodată şi nu mi-a fost ruşine niciodată să muncesc”, a completat liderul social-democraţilor.

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de „folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei.

Armand a spus că este „un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzaţii ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro”.

Primarul Sectorului 1 a avut un mesaj pentru prim-ministrul României, atunci când şi-a depus candidatura pentru un al doilea mandat de edil aş sectorului.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL-PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1”, a afirmat Clotilde Armand.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.