Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni seară, că decizia de a adopta bugetul pentru anul 2020 prin asumarea răspunderii Guvernului este ”foarte proastă” şi se aştepta ca Ludovic Orban ”să înceapă să ia şi nişte decizii bune”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cinstit, chiar în ultimul ceas, mă aşteptam ca domnul Orban să înceapă să ia şi nişte decizii bune. Decizia de a veni cu asumare pe buget este foarte proastă. Mă bucur că este pe 23 decembrie, înainte de Crăciun. O să ne reunim luni în Biroul Politic Naţional şi acolo vom lua decizii”, a spus Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban spune că a primit susţinerea conducerii PNL pentru o eventuală asumare a răspunderii pe legea bugetului, în cazul în care se va stabili acest lucru.

"Cea mai bună dată pentru plen este pe data de 23. În cursul zilei de mâine vom lua decizia privitoare la procedura pe care o vom decide pentru adoptarea legii. Repet, obiectivul nostru este acela ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget din partea Guvernului liberal", a afirmat Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.