Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, despre nemulţumirile liberalilor că premierul le-ar lua apărarea miniştrilor PSD, că Nicolae Ciucă îşi face treaba de prim-ministru. ”Nu ia apărarea miniştrilor PSD. Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este”, a comentat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă i s-a părut că premierul Nicolae Ciucă ia mai degrabă apărarea miniştrilor PSD decât miniştrilor PNL, Ciolacu a spus: "Nu. Mi se pare că domnul Nicolae Ciucă îşi face treaba de prim-ministru”.
 
El a continuat: ”Nu ia apărarea miniştrilor PSD. Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este. Nu trebuie să ne supărăm". 
 
Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că nu a auzit vreo discuţie în coaliţie cu privire la necesitatea unui eventual cod de conduită pentru ca miniştrii PNL şi cei PSD să nu se mai atace între ei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.