Marcel Ciolacu a declarat că este mulţumit de colaborarea punctuală cu premierul Nicolae Ciucă. Referitor la moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, liderul social-democraţilor a precizat că nu a fost un vot al PSD pentru Virgil Popescu, ci un vot pentru coaliţia de guvernare actuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucru foarte corect. Cum la Parlament se învestesc guverne sau se schimbă guverne. Fiecare are atribuţiile sale. Eu le-am mulţumit colegilor mei. Nu a fost un vot pentru Virgil Popescu. Colegii mei au dat un vot pentru această coaliţie. Vă spun cu toată responsabilitatea - nu există astăzi în România altă formă de coaliţie decât ce avem în acest moment. Tocmai a lămurit domnul premier. Remanierile se fac la Guvern. Aceste lucruri se discută în coaliţie, dar vin la propunerea prim-ministrului”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat vineri despre remanierea ministrului Energiei. 

Chestionat dacă e mulţumit de cooperarea cu prim-ministrul Ciucă, liderul PSD a răspuns: „Da, punctual în ceea ce priveşte colaborarea mea cu premierul Nicolae Ciucă, da”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre votul de abţinere la moţiunea simplă împotriva ministrului PNL, Virgil Popescu, că a fost un vot de principiu, în care niciun ministru, din partea lui, nu are un cec în alb. Premierul Nicolae Ciucă a spus, la rândul lui, că remanierea se face la Guvern.

Moţiunea simplă pe Energie a USR a fost respinsă de către deputaţi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.