Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că niciunul dintre reprezentanţii PSD nu l-a criticat public pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. În acest context, Ciolacu e de părere că şefii din PNL ar trebui ”să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu cred că în acest moment cea mai bună variantă este această coaliţie. Bine ar fi, totuşi, să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei, e fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider... Niciun membru PSD, niciun lider PSD din ţară, niciun membru al Parlamentului sau membru al Guvernului sau lider local nu a spus ceva la adresa domnului Nicolae Ciucă, primul ministru al României şi preşedintele Partidului Naţional Liberal. Poate domnii liberali care se uită la noi acum şi liderii lor înţeleg ceva din ce le-am transmis. Nimeni”, a susţinut Ciolacu, luni seară, la România Tv.
 
Întrebat dacă exclude ideea alegerilor anticipate, Ciolacu a afirmat că acestea ”nu sunt oportune” având în vedere contextul geo-politic actual. 
 
”În cazul în care nu va funcţiona această coaliţie şi nu încearcă totuşi să ajungem la un bun simţ – când începi să înjuri placa suedeză ai depăşit o linie roşie – dacă nu funcţionează această coaliţie nu avem ce face, ne întoarcem la votul românilor. Românii au întotdeauna dreptate şi cu asta am încheiat discuţia. Nu e un capăt de ţară”, a adăugat liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.