Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa de Guvern vor fi aprobate investiţii mari şi în sectorul feroviar, el menţionând modernizarea a 55 de locomotive electrice pentru trenuri de călători, conversia a 20 de locomotive diesel hidraulice în locomotive electrice şi modernizarea a 139 vagoane de călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a spus că pe agenda şedinţei de Guvern se află proiecte importante de la Ministerul Transporturilor.

”Aprobăm investiţii mari şi în sectorul feroviar. În primul rând, vorbim despre modernizarea a 55 de locomotive electrice pentru trenuri de călători”, a arătat premierul. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Marcel Ciolacu a mai afirmat că Guvernul finanţează conversia a 20 de locomotive diesel hidraulice în locomotive electrice şi investeşte şi în modernizarea a 139 vagoane de călători.

”Sper ca lucrările de modernizare a infrastructurii feroviare să continue într-un ritm la fel de susţinut ca în zona rutieră”, a ţinut să precizeze premierul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.