Premierul Marcel Ciolacu a reiterat ceea ce a declarat şi în Qatar şi Abu Dhabi şi anume că autostrada Comarnic-Braşov va fi făcută prin parteneriat public-privat, fiind vorba de circa 4-5 miliarde de euro. Şeful Executivului a mai spus că Guvernul va avea o reuniune la Braşov, peste două săptămâni, în care vor fi aprobaţi primii indicatori ai viitoarei autostrăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus şi în Qatar, şi la Abu Dhabi şi o spun - Comarnic-Braşov se va face în parteneriat public-privat fiindcă sunt în jur de 4-5 miliarde de euro şi, ştim, pe banii atraşi de domnul Grindeanu, nu putem să-i dimensionăm pe toţi pentru Comarnic-Braşov. Peste două săptămâni cred că primii indicatori vor ieşi de la consultanţi şi deja să începem demersurile”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la Parlament.

Pe 17 aprilie, prim-ministrul Ciolacu a spus că proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov poate fi realizat numai în baza unui parteneriat public-privat.

„Este unul dintre proiectele prezentate de către domnul ministru, am prezentat şi eu în conferinţa de presă cu premierul din Qatar în ceea ce priveşte Comarnic-Braşov. Comarnic-Braşov, din punctul meu de vedere şi al ministrului Transporturilor, nu se poate decât prin parteneriat public-privat cu un fond de investiţii”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, pe 17 aprilie, la Doha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.