Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că alegerile din 9 iunie sunt despre două lucruri mari - performanţa în administraţia locală şi atragerea de fonduri europene. Buzăul e un model de performanţă în administraţie, unde au fost circa 1,8 miliarde euro investite în ultimii opt ani, dintre care peste un miliard fonduri europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Alegerile de pe 9 iunie sunt despre două lucruri mari - performanţa în administraţia locală şi atragerea de fonduri europene. Acesta este motivul pentru care am mers astăzi, înainte de startul campaniei electorale, la Buzău. Aici avem şi performanţă în administraţie, dar şi aproape 1,8 miliarde de euro investiţi în ultimii 8 ani, dintre care peste 1 miliard fonduri europene! Buzăul este un model de performanţă în administraţie. Nu doar noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean demonstrează acest lucru, dar şi cum s-a schimbat oraşul după un proiect amplu de modernizare iniţiat şi realizat de domnul primar Toma”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că „românii au nevoie de lideri cu viziune, care să muncească pentru comunităţile lor, şi nu de oameni care, prinşi în lupte cu mafii şi duşmani imaginari, repetă la nesfârşit că nu se poate sau că nu sunt lăsaţi!”.

„Sunt sigur că echipa de la Buzău a demonstrat că ştie ce trebuie făcut pentru buzoieni. Am încredere că domnul Toma va avea o colaborare excelentă cu viitorul preşedinte de Consiliu Judeţean, domnul Romaşcanu, astfel încât în următorii ani să reuşim să atragem şi mai multe fonduri pentru modernizarea întregului judeţ!”, a conchis liderul PSD.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.