Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul pe care îl conduce exclude ipoteza răsturnării propriului guvern prin moţiune de cenzură, dacă PNL nu renunţă, în anul 2023, la funcţia de prim ministru. "Partidul Social Democrat se retrage de la guvernare, dacă nu ne respectăm un acord politic asumat de forurile noastre din interiorul partidelor”, susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu, în orice parteneriat, sunt un om de bună credinţă. Mă bucur că am acceptat şi noi, şi ei (liderii PNL - n.r.) această rotaţie care va fi peste un an, când este un moment al adevărului. Cel mai important lucru este că românii aveau nevoie în acest moment de un guvern responsabil. (...) Haideţi să dăm o şansă acestui guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o emisiune la România Tv. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Întrebat dacă PSD va depune moţiune împotriva propriului guvern dacă în primăvara anului 2023 PNL nu va ceda funcţia de prim ministru, liderul PSD a răspuns: "Este exclus. Partidul Social Democrat se retrage de la guvernare, dacă nu ne respectăm un acord politic asumat de forurile noastre din interiorul partidelor". 
 
Întrebat dacă este posibil ca PNL şi PSD să propună un candidat comun la preşedinţia României la următoarele alegeri, liderul PSD a răspuns că nu au avut loc discuţii pe acest subiect şi că, în acest moment, priorităţile sale sunt altele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.