Marcel Ciolacu a precizat că a discutat cu Marius Budăi şi s-a lămurit, în contextul relatărilor în spaţiul public potrivit cărora mninistrul Muncii ar fi făcut propuneri indecende unor colege din PSD, după ce a consumat alcool. „Părerea mea este că nu văd care este cazul”, a adăugat liderul PSD. „Nu îmi spuneţi mie că femeile sunt abuzate de PSD, că nu ţine acest lucru”, a mai comentat Ciolacu, care a rugat să fie aduse dovezi care să sprijine aceste acuzaţii la adresa ministrului Budăi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu, nu am avut această discuţie. Nu cunosc. Mă întrebaţi dacă domnul Budăi a dat un telefon unei colege de partid la 02.00 noaptea? Unde este cazul excepţional? Nu, care este cazul că nu înţeleg. Întrebaţi-l pe domnul Budăi. Nu am aceste detalii. Presupun că domnul Budăi vă poate răspunde foarte exact. Eu am avut o discuţie cu domnul Budăi şi m-am lămurit. Părerea mea este că nu văd care este cazul. Aveţi dovezi în acest sens, aveţi ceva detaliat sau aveţi o vedetă personală cu domnul Budăi? Vă rog frumos, când aveţi ceva concret”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Parlament dacă i-a recomandat lui Marius Budăi să nu mai bea alcool.

Liderul PSD a adăugat că detaliile trebuie să le ofere Marius Budăi şi colega din PSD care ar fi fost implicată în incident.

„Nu îmi spuneţi mie că femeile sunt abuzate de PSD, că nu ţine acest lucru sau îmi băgaţi familia în acest context. Aveţi detalii? Vă rog frumos, aduceţi-le. Eu v-am răspuns. Care victime? Despre ce victimă vorbim? Care e victima? Vorbiţi cu colega şi dacă se consideră victimă să meargă la poliţie. Eu vorbesc cu toată lumea, nu trebuie să vă detaliez dvs ce vorbesc cu colegii mei. Dar unde este victima, că nu înţeleg detaliile. Mie nu mi se pare nimic normal. Dar ştiţi dvs de ce a fost sunată? Cunoaşteţi detaliile? Cred că e un lucru pe care poate să îl detalieze domnul Budăi şi colega mea”, a completat Ciolacu.

Ministrul Muncii ar fi avut două episoade în care ar fi avut o conduită nepotrivită faţă de femei, a relatat Libertatea, citând surse din PSD. Un prim episod ar fi fost în luna august a anului trecut, când Budăi ar fi sunat o deputată în timpul nopţii, cât era la un hotel din Olimp, iar soţul deputatei a trebui să coboare la recepţie pentru a rezolva problema.

Un alt episod relatat, pe surse social-democrate, de către publicaţia citată s-ar fi desfăşurat în luna ianuarie a acestui an, când la un hotel din Sinaia, Budăi ar fi provocat un incident asemănător, tot la adresa unor femei. Conform surselor politice, Marius Budăi ar fi consumat băuturi alcoolice.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a precizat că va discuta cu ministrul Muncii Marius Budăi cu privire la relatările potrivit cărora ar fi făcut propuneri indecende unor colege din PSD, după ce a consumat alcool. Premierul a adăugat că nu a citit despre aceste episoade relatate în mass-media.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.