Senatorul Vergil Chiţac a anunţat pe pagina sa de Facebook, după ce a fost confirmat cu coronavirus, că va urma procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi are încredere că totul se va rezolva cu bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soţia mea şi atâţia alţi oameni din România şi din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele şi încurajările care nu se mai opresc. Vă mulţumesc şi vă doresc din suflet să fiţi sănătoşi şi să aveţi mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aştepţi”, a transmis Chiţac pe pagina sa de Facebook.

Senatorul afirmase joi, după ce apăruseră informaţii că este suspect de coronavirus, că s-a creat “o adevărată isterie” în plan social despre acest lucru, el precizând pe pagina sa de Facebook că are o răceală. 

“Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o aşa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informaţia vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîţu. Este adevărat că ieri am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Totuşi, nu ştiu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus şi au făcut public acest lucru.
Menţionez că sunt sub medicaţie de două zile şi nu am simptome de Coronavirus. Totuşi, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test şi vă voi ţine la curent”, spusese Vergil Chiţac, joi.

Senatorul Vergil Chiţac şi soţia sa au fost confirmaţi vineri, cu coronavirus, şi vor fi transportaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.