Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat miercuri, la Parlament, că i se pare „o mare tâmpenie” să protestezi împotriva lui Klaus Iohannis, în condiţiile în care „povestea este cu totul şi cu totul alta”, iar „derapajele” au fost la Guvern, atribuţiile şefului statului fiind limitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mie mi se pare o mare tâmpenie să vii să protestezi împotriva lui Klaus Iohannis atâta vreme cât povestea este cu totul şi cu totul alta. Vorbim despre un Guvern care a dat într-un mod absolut ciudat o ordonanţă şi care nu a explicat într-un mod coerent de ce a făcut acest lucru. Doi, cred că sunt alte lucruri de făcut, aveau bugetul, alte lucruri care le-au promis oamenilor, nu prostia asta de ordonanţă care nu face bine nici celor care ar putea beneficia de această ordonanţă”, a afirmat Cătălin Cherecheş.

Primarul a ţinut să sublinieze că, astăzi, „nu rezolvă nimic un protest împotriva lui Klaus Iohannis atâta vreme cât atribuţiile domniei sale sunt limitate”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Când vom vedea derapaje majore, puteau să se manifeste împotriva acestor derapaje, dar cred că astăzi derapajele au fost în altă parte, au fost la Guvern, şi nu la Preşedinţie. Faptul că un om vine în Parlament şi spune poate mai apăsat nişte lucruri nu pot să-i îngrădeşti dreptul la opinie, e preşedintele României, poate să vorbească şi mai rar, cu accent”, a conchis Cătălin Cherecheş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.