Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a afirmat, luni, că în acest judeţ PNL ”a fost văduvit de electoratul propriu care a stat acasă”, el spunând că liberalii sunt hotărâţi să facă ”o echipă unită”, să schimbe generaţiile, ”astfel încât 2020 să găsească într-o confruntare electorală două partide cu ideologii total diferite, fără niciun amestec de promisiuni electorale şi cu o garnitură tânără a PNL”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cezar Preda a declarat, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că PNL va fi un partid de opoziţie care va sprijini toate proiectele de care judeţul Dâmboviţa are nevoie şi ”interesul legitim” al locuitorilor acestui judeţ.

În ceea ce priveşte viitorul PNL, Cezar Preda a spus că partidul este decis ”să schimbe generaţiile”, iar la alegerile de peste patru ani PNL va avea ”o garnitură tânără”.

”Nu facem acum analiza la cald a rezultatelor. E clar că în Dâmboviţa, aşa cum se prezintă structura celorlalte partide, în afară de Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal nu a obţinut niciunul dintre partidele mici rezultate notabile, deci e clar că Partidul Naţional Liberal a fost văduvit de electoratul propriu care a stat acasă. Suntem hotărâţi să facem o echipă sudată, unită, să schimbăm generaţiile, astfel încât 2020 să găsească într-o confruntare electorală două partide cu ideologii total diferite, fără niciun amestec de promisiuni electorale şi cu o garnitură tânără a Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Preda. 

El a adăugat că votul cetăţenilor a fost ”un vot în aşteptarea promisiunilor făcute de PSD”, susţinând că şi el şi liberalii îşi doresc să le îndeplinească, ”pentru că şi le-au asumat şi pentru aşa ceva au primit votul”.

PSD şi PNL sunt singurele partide politice care au trecut pragul electoral în judeţul Dâmboviţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.