Primarul general Nicuşor Dan susţine că ”nici vorbă” să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an. ”Eu sunt preocupat de Bucureşti de mulţi ani. Am început nişte lucruri pe Bucureşti, abia am trasat nişte direcţii. Nu!”, a spus Nicuşor Dan la Prima TV. Întrebat dacă se gândeşte să candideze peste 5 ani pentru funcţia de preşedinte al România, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu ştiu ce o să fie atunci”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Nu, nici vorbă. Eu sunt preocupat de Bucureşti de mulţi ani, din 2006, fac aproape 20 de ani. Am început nişte lucruri pe Bucureşti, abia am trasat nişte direcţii. Nu!”, a explicat Nicuşor Dan. 
 
Întrebat ce ar răspunde dacă dacă USR sau PNL i-ar cere să candideze pentru Cotroceni, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu!”. 
 
Cât despre o candidatură la alegerile prezidenţiale de peste cinci ani, Nicuşor Dan a spus: ”Nu ştiu ce o să fie atunci”.
 
Primarul Capitalei susţine că mai are nevoie de încă un mandat pentru a îmbunătăţi partea funcţională a oraşului şi de încă două mandate pentru partea estetică. 
 
”Ca să reglăm cât de cât problema traficului sau căldura şi apa caldă, încă un mandat. Pe funcţional, încă un mandat. Pe cum arată - publicitate stradală, faţadele clădirilor, chestiuni subtile - două mandate”, a precizat Nicuşor Dan la Prima TV.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.