Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, că drumul liberalilor către guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019, motiv pentru care îşi invită colegii să îşi asume acest obiectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Predoiu a mai spus că liderul PSD, Liviu Dragnea, „a sărit ca opărit” de grija Europei, dar nu poate să fie în acelaşi timp „şi brazilian, şi european”.

„PSD este şi rămâne adversarul nostru numărul unu pentru că e pericolul numărul unu pentru o societate democratică. Stă în calea dorinţei cetăţenilor de a se desprinde de un mod de guvernare netransparent. PSD e partidul care a făcut praf reputaţia externă a României. Mai ieri l-am văzut pe Dragnea sărit ca opărit de grija Europei, nu mai poate să doarmă. Nu înţelege că nu poţi să fi în acelaşi timp şi european şi brazilian”, a afirmat liberalul.

Cătălin Predoiu a mai spus că „primarul trebuie salarizat la nivel de ministru, trebuie asistat de un aparat care să îi permită să se descurce în hăţişul legislativ”.

„Eu cred că un partid este credinţa în propriile valori, forţe, victorii. Mesajul meu principal către dumneavoastră va fi să aveţi încredre în dumneavoastră, în resursele noastre, în valorile şi victoria noastră şi vom fi răsplătiţi cu această victorie”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

El şi-a îndemnat colegii să practice „colegialitatea, respectul şi unitatea”.

„Vă chem să practicăm colegialitatea, respectul, unitatea, pentru că drumul partidului către guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea e aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reală dintre membri. Lupta fraticidă trebuie să înceteze. Suntem egali în acest partid”, a afirmat liberalul.

Cătălin Predoiu a mai spus că „parteneriatul” cu preşedintele Klaus Iohannis trebuie continuat.

„Drumul nostru către guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis în 2019. Vă invit să ne asumăm un obiectiv: un guvern politic al PNL în cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.