Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că ministrul Energiei „arde gazul de pomană de trei ani de zile”, iar tot dezastrul din domeniul energiei i se datorează. Acesta l-a numit pe Virgil Popescu ministru al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă întreb unde e PSD azi, că nu prea vă aud în sală. Constat şi o premieră negativă, e prima oară în 6 ani când unui ministru îi e frică să se aşeze pe locul desemnat unui ministru. Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. De trei ani de zile nu poate invoca nici greaua moştenire, nici că n-a avut timp să-şi pună în practică proiectele. Dezastrul energiei în care a ajuns România i se datorează sută la sută şi îi aparţine şi în orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis. Dar voi, PNL şi PSD, sunteţi pe interesul de gaşcă, nu pe interesul celor v-au trimis aici şi care suferă din cauza ministrului Virgil Popescu. Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl ţineţi ministru. Este un ministru PSD. Virgil Popescu, groparul energiei din România, este ministrul PSD. Dar nu-i nimic, că românii nu uită. Asta de mâine, când o să-l apăraţi pe Virgil, vă ţin minte. O să vină şi pentru voi şi pentru ei ziua decontului. Se apropie, v-o garantez eu”, a afirmat Cătălin Drulă, marţi la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei în plenul Camerei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.