Preşedintele USR, Cătălin Drulă, critică vineri proiectul Ordonanţei de Urgenţă pentru comasarea alegerilor, acuzând ”ipocrizia PNL care acum doar câţiva ani mergea la CCR să conteste o măsură identică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Primarii pot să îşi schimbe partidul cu 60 de zile înainte de alegeri. Ştiţi când am mai văzut asta? Pe vremea lui Ponta şi Dragnea. Atunci, ordonanţa traseismului gândită de Liviu Dragnea a dus la migrarea a 5.343 de aleşi locali, dintre care 552 de primari, cei mai mulţi către PSD. Atunci, acea ordonanţă a fost atacată la CCR de către PNL, care a decis că e neconstituţională”, spune liderul USR.

Cătălin Drulă arată că ”milioane de români au votat împotriva PSD, dar, la comanda lui Klaus Iohannis, au primit PSD”.

”Totul - de la modul în care au decis comasarea alegerilor cu trei luni înainte de vot la piedicile puse oamenilor să voteze şi migrarea aleşilor locali - arată disperarea cu care vor să instaureze Partidul Unic PSD-PNL. Le spun încă o dată: nu vor reuşi. Mai avem puţin de rezistat. Rezistăm, iar pe 9 iunie îi trimitem acasă pe Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu. Este PSD-PNL împotriva românilor. Nu-i lăsa să-ţi fure viitorul”, mai spune Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.