Preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă îi cere lui Marcel Ciolacu să îl excludă din PSD pe Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ care a fost condamnat de Tribunalul Bacău la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Marcele, îl dai afară pe baronul Şoseţică sau aştepţi să-l ia cu duba ca pe Dragnea? Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, zis Şoseţică, a fost condamnat la peste opt ani de puşcărie pentru corupţie. În verdict, prima instanţă i-a interzis lui Arsene să mai candideze sau să ocupe şi funcţii publice. Oare cât îi trebuie lui Marcel Ciolacu să-l dea afară? O fi mândru că guvernează cu astfel de pesedişti? Nu de alta, dar să nu ajungă să-i facă probleme şi lui Grindeanu”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook. 
 
El a mai spus că atunci când a anulat licitaţia pentru DN71 Bâldana - Târgovişte, „fix firma controlată de Arsene nu reuşea să depună scrisoarea de garanţie”.
 
„Întors PSD-ul la butoane, surpriză! Reluată licitaţia cu dedicaţie, aceeaşi firmă, acelaşi baron se află printre ofertanţi. Culmea, într-o asociere cu o firmă suspectată a avea sucursală în Rusia. Rusia, Marcele!”, a completat Drulă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia instanţei nu este definitivă. Tribunal Bacău a decis, miercuri, condamnarea lui Ionel Arsene la opt ani şi patru ani de închisoare pentru infracţiuni de trafic de influenţă comise în 2013 şi în 2015. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.