Lucrările la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila "avansează bine", a anunţat, luni, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a postat pe Facebook şi imagini de pe şantier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Podul de la Brăila: lucrările avansează bine. Imagini proaspete de pe unul dintre cele mai spectaculoase şantiere din ţară: podul suspendat peste Dunăre de la Brăila”, a scris, luni, pe Facebook, Cătălin Drulă, alături de o serie de imagini de pe şantier.
 
Conform ministrului Transporturilor, muncitorii lucrează la blocurile de ancoraj, la turnuri, unde se pregăteşte terenul pentru montarea ulterioară a cablului principal.

De asemenea, se montează schele şi cablul de tragere, se lucrează la drumurile de legătură de pe malurile Brăila şi Tulcea, complet deblocate anul acesta.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Aici se fac decopertări, săpături pentru podeţe şi se toarnă beton pentru fundaţia acestora.

Potrivit ministrului Drulă, stadiul fizic pe întreg proiectul (pod+drumuri de legătură) se apropie de 50%.

Podul de la Brăila va avea o deschidere centrală de 1.120 de metri şi o lungime totală de 2 kilometri.

În primăvară, ministrul Transporturilor dădea asigurări că podul de la Brăila se va deschide la finele anului viitor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.