Lucrările la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila "avansează bine", a anunţat, luni, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a postat pe Facebook şi imagini de pe şantier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Podul de la Brăila: lucrările avansează bine. Imagini proaspete de pe unul dintre cele mai spectaculoase şantiere din ţară: podul suspendat peste Dunăre de la Brăila”, a scris, luni, pe Facebook, Cătălin Drulă, alături de o serie de imagini de pe şantier.
 
Conform ministrului Transporturilor, muncitorii lucrează la blocurile de ancoraj, la turnuri, unde se pregăteşte terenul pentru montarea ulterioară a cablului principal.

De asemenea, se montează schele şi cablul de tragere, se lucrează la drumurile de legătură de pe malurile Brăila şi Tulcea, complet deblocate anul acesta.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aici se fac decopertări, săpături pentru podeţe şi se toarnă beton pentru fundaţia acestora.

Potrivit ministrului Drulă, stadiul fizic pe întreg proiectul (pod+drumuri de legătură) se apropie de 50%.

Podul de la Brăila va avea o deschidere centrală de 1.120 de metri şi o lungime totală de 2 kilometri.

În primăvară, ministrul Transporturilor dădea asigurări că podul de la Brăila se va deschide la finele anului viitor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.