Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului se reuneşte în şedinţă miercuri, de la ora 12.00, pentru a valida propunerile pentru funcţiile vacante de la BNR, ASF şi AEP, au stabilit luni Birourile Permanente reunite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt rapoarte depuse deja pentru AEP, pentru BNR şi pentru ASF. Pentru ANRE se aşteaptă raportul suplimentar, fiind acea contestaţie. Pentru Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, Birourile Permanente reunite trebuie să stabilească calendarul pentru audieri şi raport. Pentru funcţiile unde rapoartele sunt depuse deja se va organiza miercuri, de la ora 12.00, un plen comun”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Ioana Bran, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite.

Ea a mai spus că în cazul ANRE a fost depusă o contestaţie cu privire la candidaţii care urmează să fie numiţi în Comitetul de reglementare. „A fost depusă o contestaţie din partea doamnei Gabriela Moroianu asupra raportului comun cu privire la candidaţii ce urmează a fi numiţi în Comitetul de reglementare al ANRE. Această solicitare şi contestaţie este transmisă Comisiilor reunite pentru soluţionare”, a completat Ioana Bran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.