Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 111/2022 pentru completarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 80/2022 privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar. Propunerea legislativă instituie o excepţie de la suspendarea organizării concursurilor pentru posturile vacante şi temporar vacante din sistemul bugetar. Legea merge la promulgare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Astfel, pot fi desfăşurate concursuri pentru ocuparea posturilor didactice, didactice auxiliare şi nedidactice, vacante sau temporar vacante din unităţile de învăţământ preuniversitar şi din instituţiile de învăţământ superior de stat, după aprobarea de către Guvern a unui memorandum iniţiat de Ministerul Educaţiei în acest sens.

Votul din plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor a fost unul decizional şi prin urmare legea merge la promulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.