Camera Deputaţilor a votat, miercuri, pentru prelungirea cu 60 de zile a termenului de activitate şi de întocmire a raportului Comisiei de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, termenul prevăzut era de 90 de zile de la data în care a fost înfiinţată comisia de anchetă şi aprobată componenţa acesteia.

Pe 3 noiembrie 2022, Camera Deputaţilor a votat proiectul de hotărâre pentru înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României, de către Ministerul Sănătăţii, direcţiile de sănătate publică şi alte instituţii aflate în subordinea MS. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.