Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, la Parlament, că Daniel Constantin ar fi preferat să se ajungă la o înţelegere cu privire la repartizarea poziţiilor de conducere în partid, şi nu să se organizeze Congres, pentru a câştiga un avantaj pe care "nu îl merită", dar el nu mai face „niciun fel de înţelegere” cu acesta, în condiţiile în care „s-a fript” o dată, la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu i-am oferit nicio funcţie pentru că eu nu am în buzunar vreo funcţie. Această funcţie (de preşedinte executiv – n.r.), mi-a spus domnia sa că şi-o doreşte, e o diferenţă enormă. Şi o serie de funcţii de vicepreşedinţi pentru colegii domniei sale. Ar fi preferat să ajungem la o înţelegere cu privire la repartizarea poziţiilor de conducere, în care să câştige un avantaj pe care nu îl merită. Ceea ce vreau eu să facem, nu să stabilim la masa verde ce este domnul Constantin şi ce este altcineva, chiar dacă îşi doreşte această funcţie. Prefer să se facă Congres de alegeri, de sus până jos. Din acest motiv, dânsul fuge şi încearcă să amâne cât poate de mult Congresul, doar, doar vom ajunge la o înţelegere”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE a ţinut să precizeze că nu va face niciun fel de înţelegere cu Daniel Constantin deoarece „s-a fript” o dată.

„Nu mai fac niciun fel de înţelegere cu domnul Constantin pentru că o dată mi-a fost de ajuns, m-am fript, la alegerile parlamentare cu listele. Dacă doreşte, facem în partid Congres, alegeri de sus până jos, cine se alege, adică cine primeşte un număr suficient de voturi ca să ocupe o funcţie, bine, cine nu, cu părere de rău, asta e”, a completat copreşedintele ALDE. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.