MInistrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a declarat că o serie de comune din judeţul Dolj, precum Pleniţa, Poiana Mare şi Seaca de Câmp, „trebuie să iasă din încremenirea în trecut şi să intre într-un proces accelerat de dezvoltare care să asigure servicii publice de calitate pentru locuitorii acestor localităti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Comunele Pleniţa, Poiana Mare şi Seaca de Câmp din judeţul Dolj trebuie să iasă din încremenirea în trecut şi să intre într-un proces accelerat de dezvoltare care să asigure servicii publice de calitate pentru locuitorii acestor localităti. Beneficiile puse la dispoziţie de fondurile europene dar şi de programele naţionale trebuie să se vadă în nivelul de trai al cetăţenilor”, a scris Adrian Câciu, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că „este nevoie de o altă abordare, o abordare aplicată şi profesionistă pentru că timpul nu asteaptă iar cetăţenii nu trebuie văduviţi de oportunităţile de care beneficiază locuitorii celorlalte comune conduse de administraţii performante”.

„E timpul ca, în locul celor care nu au avut performanţă, să vină cei care pot şi au toate argumentele, inclusiv proiectele necesare pentru ca nimeni să nu fie lăsat în urmă”, a conchis ministrul PSD.

 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.