Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, că aceia care vor pregăti congresul partidului vor avea şi o listă de criterii pe care candidaţii să le îndeplinească. Întrebat dacă o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al PSD, Buzatu a răspuns că „în fruntea PSD poate să fie oricare dintre cei care doresc să candideze şi să îşi asume funcţia de preşedinte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că personal nu s-a gândit la criteriile pe care să le îndeplinească cei care vor candida la funcţiile de conducere în cadrul PSD, dacă că avest lucru va fi făcut de cei care vor pregăti Congresul.

”Nu m-am gândit în acest weekend la criteriile care vor fi stabilite, probabil că cei care vor pregăti Congresul vor găsi şi o listă de criterii, procedurile, modul în care se va desfăşura Congresul şi alegerea preşedintelui”, a declarat Buzatu.

Întrebat dacă o va susţine pentru funcţia de preşedinte al PSD pe Viorica Dăncilă, Buzatu a răspuns: ”În fruntea PSD poate să fie oricare dintre cei care doresc să candideze şi să îşi asume funcţia de preşedinte. Nu aş vrea să repet o glumă arhicunoscută, nu vreau să îmi exprim susţinerea faţă de nimeni pentru că aştept şi eu să văd care sunt aceia care candidează pentru funcţia de preşedinte”.

Întrabat, de asemenea, cine va ”deconta” rezultatele PSD la alegerile europarlamentare şi dacă acest lucru va fi făcut de cel care va fi ales în funcţia de preşedinte al PSD, după Congres, Buzatu a declarat că acest lucru ar însemna că cel ales să conducă PSD ar trebui să şi demisioneze imediat.

”Dacă ar fi să deconteze ar însemna că după ce va câştiga alegerile să îşi dea şi demisia, probabil din funcţia de preşedinte. Avem un moment de analiză care va fi ulterior acestor frământări şi vom vedea care sunt concluziile în urma analizării tuturor factorilor care au generat rezultatul acestei analize, care sunt concluziile şi ce trebuie să facem. Eu sper şi probabil că străduinţa colegilor e îndreptată în această direcţie, sper că lucrurile vor arăta mai bine după ce se vor face aceste schimbări”, a mai spus Buzatu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.