Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că este necesar să existe o conducere stabilă a partidului şi afirmă că social-democraţii vor desemna un candidat pentru alegerile prezidenţiale. ”Cred că trebuie găsit un candidat care să aibă cea mai mare şansă de a înfrunta candidaţii opoziţiei”, a spus Buzatu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este necesar să existe o conducere stabilă a partidului să putem lua hotărârile care sunt necesare pentru activitatea partidului, cât şi pentru a gestiona majoritatea parlamentară şi, de asemenea, a gira politica guvernamentală”, a afirmat Buzatu, vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat cine va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, având în vedere că sunt mai multe nume vehiculate, liderul social-democraţilor din Vaslui a răspuns: “Probabil vor fi şi mai multe vehiculate în următoarele zile până când PSD va desemna un candidat. E nevoie de acest candidat pentru a fi puse tunurile pe el, înţelegem nevoia aceasta şi evident că până la urmă îi vom da şi răspuns. Cred că trebuie găsit un candidat care să aibă cea mai mare şansă de a înfrunta candidaţii opoziţiei”.

Buzatu a fost întrebat dacă o vede pe Viorica Dăncilă preşedintele partidului şi după congres, preşedintele PSD Vaslui, spunând:  “Nu am niciun punct de vedere în moment acesta. Urmează ca cel care va fi preşedinte al PSD să fie ales în structurile statutare şi astăzi nu ştiu care vor fi cei care vor dori să participe. Eu încurajez toţi candidaţii care vor dori să candideze, eu nefiind printre aceştia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.