Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, întrebat dacă secretarul general al PSD, Marian Neacşu, ar fi un posibil candidat la funcţia de preşedinte executiv, în condiţiile în care acesta are o condamnare definitivă, că „oricine are o condamnare, are şi o problemă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„N-am auzit până acum de vreo candidatură ca preşedinte executiv a domnului Neacşu. Sigur, unele organizaţii şi-au exprimat susţinerea sau ideea de a susţine şi de a propune, dar nu s-a discutat despre acest lucru”, a spus Buzatu.

Întrebat dacă Marian Neacşu poate candida la funcţia de preşedinte executiv, în condiţiile în care acesta are o condamnare definitivă, el a răspuns: „Oricine are o condamnare, are şi o problemă, să fim serioşi”.

În februarie 2016, Marian Neacşu a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese din motiv că şi-a angajat fiica la biroul parlamentar. După ce a fost condamnat, Neacşu nu a mai candidat pentru un al treilea mandat, dar a rămas secretarul general al PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.