Cristian Buşoi, candidat la preşedinţia PNL, a declarat sâmbătă, înaintea începerii congresului partidului, că liberalii ar trebui să încerce formarea unei majorităţi împotriva PSD în Parlament şi să oprească ”circul” declanşat de partidul condus de Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL va trebui să îşi asume nişte responsabilităţi, să încerce să facă o majoritate împotriva PSD şi să oprească acest circ care face rău României, care vine doar din lupta pentru putere în interiorul PSD şi din dorinţa preşedintelui PSD de a controla România şi Guvernul României”, a declarat Cristian Buşoi.

Întrebat cum ar trebui să se poziţioneze PNL în privinţa moţiunii de cenzură anunţată de PSD şi ALDE împotriva lui Sorin Grindeanu, Buşoi a declarat că decizia va trebui luată de noua conducere a partidului, după o discuţie cu parlamentarii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.