Cristian Buşoi a declarat, sâmbătă, la congresul PNL, în discursul de candidat la preşedinţia partidului, că liberalii nu vor câştiga voturi ”cântând refrenul anticorupţie” şi a spus că incompatibilităţile ”uneori absurde” ale aleşilor locali trebuie clarificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doar cântând refrenul anticorupţiei nu vom reuşi să aducem voturi noi către PNL, pentru că oamenii aşteaptă de la PNL, în primul rând, o viziune despre economie şi despre guvernarea acestei ţări. Trebuie să continuăm să susţinem nişte principii, dar lupta anticorupţie o face Justiţia, iar partidele vorbesc despre guvernare. PNL trebuie să fie asociat cu câteva măsuri clare despre viitorul României. Trebuie să fie partidul care dă soluţii pentru creşterea veniturilor românilor, şi din mediul privat, şi din mediul bugetar. Trebui să fim partenerul mediului privat, al întreprinzătorilor mici şi mijlocii, al oamenilor care sunt dinamici, care produc plus valoare”, a declarat Cristian Buşoi.

El a vorbit, de la tribuna congresului PNL, şi despre clarificarea incompatibilităţilor cu care se confruntă aleşii locali.

”Îmi asum să susţinem primarii şi aleşii locali din PNL, să vorbim mai clar despre venituri decente pentru primari, despre pensii decente, nu privilegiate, dar nici ridicole pentru primari, viceprimari şi aleşii locali. Să vorbim mai clar despre incompatibilităţile uneori absurde şi foarte încâlcite care trebuie clarificate”, a mai spus el.

Cristian Buşoi a susţinut că PNL trebuie să întărească parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, ale cărui proiecte să le susţină cu mai multă energie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.