Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, susţine că nu o mai votează niciodată pe Clotilde Armand, deşi a susţinut-o la alegerile locale din 2020. ”Doamna Lasconi a avut dreptate când i-a spus doamnei Clotilde Armand că trebuie să se înţeleagă cu Consiliul Local dacă vrea să promoveze proiecte”, a spus Sebastian Burduja, care admite că ar putea candida pentru Primăria Sectorului 1 la alegerile de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă o mai votează pe Clotilde Armand pentru încă un mandat de primar al Sectorului 1. 
 
”Niciodată la nimic”, a răspuns Burduja. ”Doamna Lasconi a avut dreptate când i-a spus doamnei Clotilde Armand că trebuie să se înţeleagă cu Consiliul Local dacă vrea să promoveze proiecte”, a adăugat Sebastian Burduja. 
 
Liderul PNL Sector 1 susţine că acuzaţia lansată de Clotilde Armand, potrivit căreia PNL este de partea mafiei gunoaielor, este ”cea mai mare farsă”. 
 
”Vă dau un argument imbatabil: doamna Armand a propus creşterea substanţială pentru salubritate, pentru acelaşi operator - Romprest, nu mai departe de acum câteva luni. După ce în spaţiul public dânsa a făcut toată acea tevatură, că nu mai plăteşte. Am ajuns cu gunoaiele în stradă, au trecut doi ani şi nişte procese pierdute pe parcurs în faţa operatorului de gunoi şi nişte bani pe care acum cetăţenii Sectorului 1 îi scot din buzunar şi îi dau ”mafiei”. Operatorul de gunoi e premiat. Doamna Armand vine şi propune majorarea tarifului pentru operator. PNL se opune pentru că nu înţelege logica, coerenţa. Dacă doamna Armand chiar dorea să aibă alt operator de gunoi, a avut trei ani în care putea să facă lucrul acesta. Nu l-a schimbat. A avut negocieri netransparente şi am ajuns într-o situaţie în care plătim mai mult pentru acelaşi operator”, a spus liderul PNL Sector 1. 
 
Sebastian Burduja a fost întrebat dacă va candida pentru primăria Sectorului 1 la alegerile din 2024. 
 
”E o variantă. Ca preşedinte al PNL Sector 1, am datoria să-mi asum, în momentul în care PNL va decide în acest sens. În general, orice preşedinte de filială trebuie să-şi asume, nu să caute un loc călduţ pe o listă de parlamentare. Eşti preşedinte de filială, du-te şi te luptă pentru votul cetăţenilor!”, a îndemnat Burduja. 
 
Cât despre o candidatură comună PSD-PNL al Sectorul 1, Burduja a răspuns: ”Nu m-aş duce în acest scenariu. În momentul acesta, perspectiva mea e că PNL trebuie să aibă candidaţi propriii la toate primăriile de sector şi la Primăria Generală”. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.