Liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja a afirmat că nu are nicio implicare în scandalul din jurul premierului Florin Cîţu privind SUA şi a dezmintit „dezvăluirile” unui jurnalist în acest sens cu care a precizat că este deja în proces. El a mai spus că cei care îl cunosc ştiu că este preocupat de ideile şi proiectele pentru România, nu cu „tot felul de intrigi şi bârfe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ultimele zile, numele meu a fost amintit în spaţiul public în asociere cu diverse întâmplări şi «dezvăluiri» recente, în ciuda faptului că poziţia mea şi a filialei PNL Sector 1 privind alegerile interne din PNL este foarte clară: susţinem o singură echipă unită, echipa PNL. Sau poate tocmai din cauza acestui fapt. Deloc întâmplător, insinuările pleacă de la un aşa-zis jurnalist, cu care sunt în proces, atât eu, cât şi familia mea. Sursă «credibilă» doar pentru propaganda bolşevică, se pare. Aberaţiile au fost preluate şi rostogolite cu aplomb de diverşi indivizi, pe care pesediştii insistă să îi menţină în lista comunicatorilor de partid. Este de-a dreptul uluitor cum o informaţie complet nefondată, care nu are la bază decât imaginaţia unui individ cu misiunea foarte clară de a mă defăima, confirmată de o instanţă judecătorească, se transformă în subiect de discuţie”, a scris Sebastian Burduja, vineri pe Facebook.
 
Acesta a mai spus că ar fi absurd să justifice public de câte ori călătoreşte în SUA deoarece toată lumea ştie că a petrecut 12 ani în Statele Unite, iar soţia sa este cetăţean american.
 
„Am încercat tot timpul să îmi ţin viaţa privată departe de noroiul din arena publică românească, dar nu întotdeauna am fost lăsat. Toată lumea ştie că am stat 12 ani în Statele Unite şi că soţia mea este cetăţean american. Ar fi absurd să mă justific public de câte ori călătoresc în Statele Unite ale Americii şi nici nu sunt dator nimănui să vorbesc despre momentele mai fericite sau mai puţin fericite prin care familia mea trece. E trist că pentru unii nu există limite. Aceste precizări nu sunt pentru ei, ci pentru toţi oamenii de bună credinţă pentru care adevărul înseamnă ceva. Cei care mă cunosc ştiu că mă preocupă ideile şi proiectele pentru România. Cu asta îmi ocup timpul, nu cu tot felul de intrigi şi bârfe. România nu se va face bine decât atunci când vom înţelege cu toţii că trebuie să construim. Să lăsăm luptele, să lăsăm orgoliile şi să ne apucăm de treabă”, a conchis Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.