Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, spune, legat de traseismul politic, că, în cadrul coaliţiei de guvernare, se va găsi modalitatea prin care partidele ”să nu se canibalizeze între ele”. Oficialul se declară convins că se va găsi o modalitate pentru ca astfel de situaţii de domeniul absurdului să fie evitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu, în această listă comună şi în acest parteneriat care există în cadrul coaliţiei de guvernare, cred că se va găsi modalitatea prin care părţile să nu se canibalizeze între ele, pentru că ar fi de domeniul absurdului să existe acest traseism politic între două partide care şi-au dat acordul pentru ca să asigure stabilitatea politică a României şi să poată asigura dezvoltarea României pe termen lung. Sunt convins că se va găsi o modalitate, cea mai bună, pentru ca astfel de situaţii de domeniul absurdului, să fie evitate”,  a spus joi ministrul liberal al Finanţelor, Marcel Boloş.

PSD Iaşi a anunţat miercuri că alţi trei primari şi 22 de consilieri locali PNL din judeţ vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat. Cei trei edili, alături de echipele lor de consilieri locali, reprezintă comunele Balş (Constantin Golduţ), Valea Seacă (Neculai Miron) şi Brăeşti (Vasile Butnaru).

Pe acest subiect, Boloş a spus că ”sunt lucruri care se întâmplă la nivel local şi deciziile care ţin de organizaţiile locale le aparţin”.

”Eu am spus care este punctul meu de vedere vizavi de această păroblemă, şi anume a faptului că traseismul politic între două partide care şi-au dat mâna pentru a duce Romania pe calea modernizării şi a asigura stabilitate politică fac ca din traseism să discutăm despre un lucru asolut de neînţeles”, a conchis Boloş 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.