Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a afirmat, miercuri seară, că nu i-a fost cerută demisia şi a făcut apel la dialog în aceste momente ecomomie dificile, în care presiunea pe Ministerul Finanţelor este mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce le transmite colegilor liberali care sunt nemulţumiţi de modul în care a colaborat în partid în ultima perioadă, Boloş a afirmat: ”Să fim mult mai înţelepţi pentru o situaţie de criză pe care România o parcurge. Îi indemn să lectureze conţinutul acestui proiect de lege care a pus în centrul atenţiei şi protejează oamenii şi mediul de afaceri din România”.

Potrivit ministrului, ”bazaconiile acestea că astăzi ministrul Boloş demisionează, mâine s-a răzgândit, nu fac cinste”, mai ales având în vedere perioada tulbure pe care România o traversează.

”Şi apoi, tot  cei care critică astăzi, poate mâine se vor bucura de investiţiile pe care le vom face pentru oameni şi noi să avem un viitor mai bun. Îi indemn la echilibru şi să fie mai atenţi cu ceea ce înseamnă aceste măsuri importante pentru România în aceste clipe grele. Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu ştiu de unde aceste bazaconi acum când presiunea pe Ministerul Finanţelor este uriaşă. Îndemnul este la dialog, nu la dezbinare”, a mai declarat Boloş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.