Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, afirmă miercuri, de Ziua Internaţională a Muncii, că în această zi le purtăm recunoştinţa acelor români pe care fiecare răsărit de soare îi găseşte treji, cu un simţ al misiunii şi al scopului, care întrezăresc visuri şi împliniri în fiecare sarcină, aceştia fiind arhitecţii tăcuţi ai viitorului, care nu se mulţumesc să treacă prin viaţă fără a lasă o amprentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

,,Tot ce faceţi să fie făcut cu dragoste!” (1 Corinteni 16:14). Astăzi le purtăm recunoştinţa acelor români pe care fiecare răsărit de soare îi găseşte treji, cu un simţ al misiunii şi al scopului, care întrezăresc visuri şi împliniri în fiecare sarcină. Sunt arhitecţii tăcuţi ai viitorului, care nu se mulţumesc să treacă prin viaţă fără a lasă o amprentă. Ei trebuie sărbătoriţi astăzi, de Ziua Muncii”, transmite ministrul Finanţelor, într-o postare pe Facebook.

”Şi pentru că suntem în Săptămâna Mare, vă îndemn ca zilele acestea să lăsaţi grijile să se risipească, să vă întoarceţi privirea către suflet şi să lăsaţi lumina şi liniştea ce izvorăsc din Sărbătoarea pe care o trăim să vină către voi”, mai spune Boloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.