Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş a declarat joi că în privinţa ANAF o să prezinte în curând, pentru ceea ce înseamnă digitalizarea, modernizarea şi setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La ANAF o să prezint, în curând, pentru ceea ce înseamnă digitalizarea, modernizarea şi setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, pentru a gestiona în mod corespunzător aceste fonduri pe care le avem la dispoziţie şi pe care România le are”, a spus ministrul la sediul PNL. 

Întrebat despre impact, Boloş a spus: ”Impactul calculat este unul eşalonat în timp şi pe noi ne interesează măsura acum, aceea de a gestiona deficitul bugetar. Atunci când noi ţintim reducerea pentru 2035 (...) Pe noi ne intereseaază prezentul, ca să putem realiza investiţiile din fondurile europene”, a mai arătat Boloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.