Bogdan Ivan Gruia, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării anunţă vineri că Banca Europeană de Investiţii va oferi sprijin şi consultanţă României în procesul de migrare a sistemelor informatice în Cloud-ul Guvernamental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Perspective noi, idei noi. În fiecare zi vreau să aduc o nouă oportunitate pentru dezvoltare în Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării - România! Cât de important este să pleci la drum cu oamenii potriviţi? Alături de Banca Europeană de Investiţii, am încredere că, pe calea spre România Digitală, pornim împreună cu cei mai buni specialişti”, a scris ministrul Bogdan Ivan Gruia pe Facebook. 
 
El arată că ”Banca Europeană de Investiţii ne va oferi sprijin şi consultanţă în procesul de migrare a sistemelor informatice în Cloudul Guvernamental”.
 
”Avem un partener cu experienţă şi expertiză care ne ajută să ducem lucrurile la bun sfârşit. Mulţumesc Doamnei Lilyana Pavlova - Vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii pentru întâlnirea de astăzi şi pentru oportunităţile discutate, în beneficiul cetăţenilor români”, mai precizează ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.