Bogdan Cojocaru, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, a fost avizat luni favorabil în comisiile parlamentare, cu 15 voturi “pentru” şi 5 voturi “împotrivă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem loviţi din toate părţile de astfel de ştiri. Educaţia va avea un rol foarte important în ceea ce înseamnă aceste ştiri false. Îmi doresc să putem dezvolta politici în aşa fel încât de la vârste fragede să îi învăţăm şi pe cei mici, şi pe cei mari şi să creăm un cadru prin care să putem face o diferenţiere foarte clară a acestor ştiri”, a declarat Cojocaru în timpul audierilor.

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, el a candidat pe listele de deputaţi ale PSD Iaşi, pe loc neeligibil. Acesta este considerat un apropiat al actualului lider al filialei judeţene PSD Iaşi, Maricel Popa, după ce timp de mai mulţi ani a fost susţinător al europarlamentarului Cătălin Ivan. Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a spus, după nominalizarea lui Bogdan Cojocaru în guvern, că ”este un tânăr care a pornit de jos şi merită şasa de a-şi demonstra la ce mai înalt nivel priceperea şI pregătirea profesională”. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat, vineri, la sediul PSD, lista viitorului Cabinet, fără a face nicio precizare legată de programul de guvernare şi fără a răspundere întrebărilor jurnaliştilor. Şaptesprezece din cele 28 de posturi de miniştri vor avea alt titular. De asemenea, în Cabinetul Dăncilă vor fi patru vicepremieri, faţă de trei câţi sunt în prezent.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.