Liderul PSD Iaşi, prefectul Bogdan Cojocaru a declarat, că liderul PSD Iaşi, Alexandru Muraru, „un ilustru necunoscut pentru ieşeni, se lamentează public împotriva social-democraţilor în încercarea jalnică de a masca incompetenţa administrativă şi politică a celor care ar fi trebuit să aibă grijă de dezvoltarea comunităţilor din fiecare judeţ”. Reacţia social-democratului vine după ce Muraru a spus că transferul de primari de la PNL la PSD este o „declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „Penelistul Alexandru Muraru, un ilustru necunoscut pentru ieşeni, se lamentează public împotriva social-democraţilor în încercarea jalnică de a masca incompetenţa administrativă şi politică a celor care ar fi trebuit să aibă grijă de dezvoltarea comunităţilor din fiecare judeţ. Vă ofer exemplul cel mai elocvent de la Iaşi. Timp de 3 ani, peneliştii din capitala Moldovei au fost preocupaţi numai de rezolvarea problemelor penale şi de satisfacerea camarilei de partid. Costel Alexe şi Mihai Chirica adună împreună nu mai puţin de 8 dosare penale în care au statut de inculpat sau suspect. Comunităţile locale au fost abandonate şi acum liberalii se plâng că oamenii se reorientează spre perspectivele care oferă încredere, stabilitate şi pragmatism. A venit vremea faptelor”, a afirmat preşedintele PSD Iaşi, prefectul Bogdan Cojocaru, potrivit unui comunicat de presă al filialei social-democrate din Iaşi.

El a mai spus că „Alexandru Muraru nici măcar nu cunoaşte realităţile din judeţul Iaşi”.

„Pe tot parcursul mandatului de parlamentar s-a făcut remarcat doar prin cheltuirea inutilă a banilor publici pentru nenumăratele vizite efectuate în SUA, la fratele său geamăn. Să nu uităm că înainte de alegerile locale din 2020, pentru a ajunge prin orice mijloace la putere, peneliştii au racolat mai bine de 15% dintre primarii social-democraţi. Cu toate că nivelul investiţiilor în judeţ atinsese cifre record. Peste 1,4 miliarde de euro în 4 ani de administraţie social-democrată la Consiliul Judeţean. Este josnic şi ipocrit să te prezinţi astăzi în faţa oamenilor şi să propui pacte de neagresiune. Tocmai hoţul strigă «hoţii!»”, a adăugat Cojocaru.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţine că transferul de primari de la PNL la PSD este o „declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor.

„Transferul de primari de la PNL la PSD este o declaraţie de război pe faţă pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa PNL. Nu cred că poate fi o tehnică dusă la nesfârşit de PSD. Devine un subiect tot mai greu de digerat de PNL. Este pentru prima dată în 33 de ani când între două partide de asemenea dimensiune, aflate la guvernare, se întâmplă aşa ceva. Adică PSD să facă ostentativ conferinţe de presă în judeţe şi să arate că a mai adus nu ştiu câţi primari sau consilieri locali”, a declarat duminică pentru News.ro, deputatul PNL Alexandru Muraru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.