Senatorul USR Marius Bodea îl ironizează, într-o postare pe Facebook, pe primarul din Iaşi, Mihai Chirica, după anunţul privind instalarea a opt duşuri publice în oraş, pentru că lumea va porni tot mai rar energia termică acasă. "Singurul care are nevoie de duş este chiar primarul-penal al Iaşiului", pentru că "i s-a înfierbântat mintea", afirmă Bodea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Bodea a scris pe Facebook că "atunci când eşti murdar, în sens penal desigur, vezi peste tot numai duşuri".

"Singurul care are nevoie de un duş este chiar primarul-penal, dar cu apă rece, căci e clar că mintea i s-a înfierbântat prea tare. Tot decizii proaste va lua, dar măcar să se obişnuiască cu răcoarea", a afirmat senatorul USR Marius Bodea.

Potrivit acestuia, Iaşiul este în haos imobiliar, are un trafic de coşmar, iar "toate concursurile din administraţia publică sunt aranjate pentru beizadelele şi amantele câte unui apropiat al primarului sau al preşedintelui Consiliului Judeţean".

"Avem cele mai mari preţuri la salubritate, dar şi printre cele mai mari salarii din ţară pentru îmbuibaţii care ridică mii de euro pe lună din companii care abia se târâie. Iaşiul este oraşul unde termoficarea este la pământ, iar colapsul este aproape inevitabil la iarnă. Investiţiile publice abia ating 20 la sută din plan în fiecare an", a susţinut Bodea.

Parlamentarul USR a declarat că, în loc să rezolve problemele ieşenilor, Mihai Chirica a găsit soluţia, urmând să monteze duşuri gratis în oraş pentru cei care nu mai vor să consume apă caldă acasă.

Primăria Iaşi a anunţat, marţi, că va deschide un punct public cu duşuri în oraş pentru persoanele cu venituri scăzute, edilul Mihai Chirica avertizând că vine o perioadă foarte grea, când lumea va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă.

"La începutul lunii iulie deschidem un punct public cu duşuri. Va fi deschis pe strada Simionescu, în cartierul Dacia, într-un fost punct termic. Acolo avem opt duşuri publice. Le punem la dispoziţia celor cu venituri scăzute. Am instalat şi cinci maşini de spălat. Vine o perioadă foarte grea, când lumea îşi va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă. Lumea din ce în ce mai rar va porni maşina de spălat. Va trebui să preîntâmpinăm acest lucru prin asigurarea unor puncte sociale în care să îi putem sprijini", a explicat, într-o conferinţă de presă, primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Edilul Chirica a făcut apel la ieşeni să se gândească de două ori când aprind becul în casă şi dacă este necesar să facă un duş de jumătate de oră sau doar unul de cinci minute.

"Asta nu o spun din perspectiva faptul că ai sau nu ai bani. Nu o să fie de unde. Nu o să fie cu ce să prepari acea apă caldă şi nu vă gândiţi că vorbesc de pe dealuri", a mai afirmat Chirica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.