Ministrul delegat Ana Birchall s-a întâlnit, vineri, cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti, ”în pofida constrângerilor de program apărute în urma desemnării în poziţia de ministru interimar al Justiţiei”, precizează MAE, deşi Birchall nu a fost încă numită ministru interimar de către preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, l-a primit vineri, 10 februarie 2017, pe ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, Cord Meier-Klodt. În pofida constrângerilor de program apărute în urma desemnării ministrului delegat Ana Birchall în poziţia de ministru interimar al Justiţiei, oficialul român a dorit ca această întrevedere să aibă loc având în vedere că a fost perfectată şi reconfirmată în săptămânile precedente”, se arată într-un comunicat MAE.

În urma demisiei lui Florin Iordache din funcţia de ministru al Justiţiei, premierul Sorin Grindeanu i-a transmis joi preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justiţiei.

Până la această oră însă, Administraţia prezidenţială nu a anunţat dacă şeful statului a acceptat propunerea premierului Grindeanu ca Birchall să asigure interimatul la Ministerul Justiţiei şi nici în Monitorul Oficial nu a fost publicat vreun decret în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.