Fostul preşedinte al PDL Dolj Radu Berceanu a întrebat marţi dacă Dan Andronic, cel care a lansat informaţia despre întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea din seara turului doi al alegerilor prezidenţiale din 2009, a participat la respectiva întâlnire în calitate de jurnalist sau de consultant politic, precizând că acesta nu a avut niciodată ”niciun habar” despre campania electorală, dar totuşi a încasat sume de bani în această calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adică rămâne ideea că a lansat cineva aşa un subiect, nu am înţeles – a fost lansat de un ziarist sau de un specialist în campanii electorale? Că eu înţeleg că era vorba de un specialist în campanie electorală. El nu a avut niciodată niciun habar despre campania electorală, nu poţi să fii consultant în campania electorală când tu niciodată nu ai făcut nicio campanie, nu ai candidat... nu ai nicio...  aşa, de chichi. Dar eu ştiu tarifele şi nu-mi aduc aminte să-l fi întrebat cineva dintre dumneavoastră, aşa, între colegi jurnalişti, domn'e, da' acolo când te-ai dus ce erai, la întâlnirea aia, ţi-a plăcut? Ce era? Consultant? Aşa. Şi banii, impozitele? A? Păi staţi un pic, trebuie să-l întrebaţi pe el”, a declarat Radu Berceanu.

Întrebat despre ce tarife vorbeşte, fostul lider democrat-liberal a spus că el ştie ce se cerea la momentul respectiv de consultanţii politici.

”Dumneavoastră spuneţi că ştiţi tarifele?”, a fost întrebat Berceanu. ”Sigur că le ştiu”, a replicat el. ”Cât a plătit partidul?”, a urmat o altă întrebare. ”Nu ştiu… Nu vreau să vă spun”, a continuat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.