Preşedintele PMP, Traian Băsescu a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, că partidul are o serie de oameni pregătiţi să preia funcţii de ministru, exemplificând cu Eugen Tomac la Ministerul pentru Reunificarea Ţării, Valeriu Steriu la Agricultură şi Radu Cristescu la Ministerul de Interne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cristian Diaconescu la Externe, iar Eugen Tomac ar fi un excelent ministru pentru Reunificarea Ţării, un minister pe care vrem să-l înfiinţăm. Valeriu Steriu ar fi un excelent ministru al Agriculturii. Radu Cristescu este un om energic pe care-l poţi pune la Interne, fără nicio grijă. Avem o garnitură de oameni buni, chiar dacă sunt mai puţin cunoscuţi”, a exemplificat Traian Băsescu.

Alţi lideri ai PMP despre care Băsescu susţine că ar fi potriviţi pentru funcţii importante ar fi deputatul Petru Movilă, Robert Turcescu şi Dan Andronic. ”Dacă nici Turcescu şi Dan Andronic nu sunt politicieni...”, a spus preşedintele PMP.

Băsescu a explicat şi cum s-a decis jurnalistul Dan Andronic să candideze. ”S-a hotărât în ultima clipă şi candidează la Giurgiu pentru că acolo nu erau definitivate listele. L-am sunat şi a spus că are nevoie de câteva ore să se consulte cu soţia”, a afirmat Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.