Preşedintele PMP, Traian Băsescu a afirmat, marţi, la B1 TV, că este de neînţeles cum foştii democrat-liberali au renunţat să desemneze un copreşedinte al PNL, alături de Alina Gorghiu, în condiţiile în care PDL a fost partidul care a reuşit să câştige de trei ori Primăria Generală şi de două ori preşedinţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”N-am să înţeleg cât oi trăi de ce PDL a renunţat să pună copreşedinte”, a spus Traian Băsescu.

El a găsit o posibilă explicaţie în obedienţa de care liderii fostului PDL ar da dovadă în relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis. ”Vă mai amintiţi în campania electorală pe Ioan Oltean care-i spunea lui Iohannis: «Vor femeile să vă atingă»? Nu Blaga însă. El este mai vertical. E mai greu să-l faci să te lingă”, a afirmat Băsescu.

Traian Băsescu susţine că fuziunea dintre PDL şi PNL nu poate fi justificată de scorul redus obţinut în alegeri de către democrat-liberali în anii dinaintea fuziunii, deoarece variaţiile sunt fireşti la un partid mare. 

”PDL este singurul partid care a câştigat de trei ori Primăria Generală, de două preşedinţia României şi care a reuşit să dispară”, a mai spus Traian Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.