Fostul preşedinte Traian Băsescu a explicat motivul pentru ca a lipsit din delegaţia PMP-ului la consultările de la Palatul Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis, pe tema referendumului pe justiţie, spunând că nu are nicio funcţie în partid, e doar preşedinte de onoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a fost întrebat duminică, la România TV, de ce nu a mers la consultările de la Palatul Cotroceni convocate de Klaus Iohannis.

“Eu nu mai am o funcţie în PMP, sunt doar un preşedinte de onoare şi, dacă vreţi, sfătuitorul lor. Adesea mă sună, mă consultă, dar partidul este reprezentat de Eugen Tomac, care este preşedintele ales în congres al partidului. Deci PMP a onorat la nivel maxim invitaţia la Cotroceni. Am considerat că nu e necesar, pentru că nu am funcţie de decizie, ci doar de influenţă în PMP. Nu eu decid”, a explicat Traian Băsescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.