Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat duminică seara că Viorica Dăncilă ţine PSD cu mână de fier, a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, ”A dat să mişte în front primăriţa noastră doamna Firea, a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut”, a afirmat Băăsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Doamna Dăncilă ţine partidul cu mână de fier, după părerea mea. Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă. A dat să mişte în front primăriţa noastră doamna Firea, a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale, le-a spus ”Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fu şi preşedinte al partidului, se face mâine şcongresul. Deci doamna Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină”, a declarat fostul preşedinte.

El a spus că o descoperă pe Dăncilă ca fiind ”un om de partid de partid care poate fi şi eficient”.

”Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La Dragnea toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă”, a argumentat Traian Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.