Fostul preşedinte Traian Băsescu a afrmat luni seară, la TVR, că există un blocaj „puternic” între instituţiile statului, fapt care face ca România să nu progreseze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat luni, într-o emisiune la televizunea naţională, dacă în opinia sa există un blocaj instituţional pe toate palierele, fostul şef al statulu a spus: „Blocajul este total”.

„Ministrul Justiţiei e în război cu procurorul general, preşedintele e în război cu Guvernul şi cu majoritatea parlamentară, (...) Guvernul e în război cu SPP-ul. Să nu credeţi că servciile care au job-ul ăsta pe care-l are SPP-ul nu sunt cu amigdalele umflate că misiunea a fost preluată de jandarmi. Să nu credeţi că SRI-ul digeră faptul că i s-au tăiat 113 milioane şi s-au dat bani la Interne. Ăsta-i tot război între instituţii. Dacă-i luaţi şi îi călcăm pe cap nu or să recunoască, dar realitatea este că război între instituţii există şi este puternic, ceea ce face ca România să stea pe loc” a spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a criticat presa care „cade în plasa acestor dispute” în loc să dezbată probleme precum faptul că România nu are capacitatea de a folosi rezervele de gaze e care le deţine

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.