Nicolae Bănicioiu a spus, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că "reuşita zilei" este validarea tuturor candidaturilor, susţinând, însă, că Viorica Dăncilă nu ar trebui "încărcată cu alte treburi”, având în vedere că este premierul României şi preşedintele organizaţiei de femei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doamna Dăncilă este în acest moment premierul României, preşedintele organizaţiei de femei. Eu cred că doamna Dăncilă are foarte multă treabă de făcut la Guvern şi la organizaţie şi nu ar trebui să o mai încărcăm cu alte treburi”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Întrebat ce şanse are în faţa Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, Bănicioiu a spus că nu candidează pentru funcţie.

"Toată lumea care nu vrea să câştigăm noi, plânge din cauza aceasta, dar vă asigur că suntem şi maturi, şi raţionali, şi nu vom diviza voturile. Eu cu doamna Andronescu suntem capabili de o astfel de discuţie. Nici eu, nici domnia sa, nu candidăm pentru o funcţie. Nu asta mă recomandă pe mine. Cred că în aceste momente trebuie să prevaleze raţiunea, nu dorinţa vreunuia de mărire. Era bine să gândească toţi la fel. Era bine să se gândească toţi la binele partidului. Eu, unul, sunt PSD-ist. Eu simt pentru acest partid. Am multe pe suflet, credeţi că nu v-aş spune? V-aş spune multe despre Congresul de mâine, dar nu o fac din respect pentru colegii mei şi pentru oamenii care cred în partidul ăsta şi nu votează neapărat partidul nici pentru domnul Dragnea, pentru Bănicioiu sau pentru doamna Andronescu. Votează pentru că sunt PSD-işti din tată-n fiu, să vadă partidul ăsta într-o lumină bună”, a spus Bănicioiu.

El a adăugat că nu crede că va fi votat de toţi, dar îşi doreşte susţinerea majorităţii: „Mie nu îmi place unanimitatea în mod general, aşa”, a spus el.

Nicolae Bănicioiu a mai spus că reuşita zilei este validarea tuturor candidaturilor şi le-a mulţimit colegilor de partid din ţară că au făcut presiuni pentru votarea acestor candidaturi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.